Vi växer och söker en CNC-Fräsare

Har du arbetslivserfarenhet som CNC-fräsare? Då är det här tjänsten för dig! Nu söker vi en CNC-fräsare till vår prototypverkstad gärna med några års erfarenhet. Kravet vi har är att du måste kunna arbeta självständigt med programmering, ställa maskiner på ett bra och effektivt sätt, då det ofta är snabba och korta serier. Vi jobbar i moderna maskiner från Haas 3 st. Programmering sker i vårt CAM-system Fusion 360 alternativt i maskinen.


Vi ser gärna att du har en bredare erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom fräsning, svarvning, kapning, borrning och efterbearbetning då vi är en prototypverkstad med diverse maskiner. Du ska behärska ritningsläsning och mätteknik för att kunna utföra jobbet på ett korrekt sätt, samt vara noggrann, drivande, kvalitetsmedveten, flexibel, en sann lagspelare som är prestigelös och ansvarstagande.


Din personlighet och drivenhet kommer vara av stor vikt för denna tjänst då vi är en liten organisation på Qtech Group om växer och ska framåt. Att du är kommunikativ och behärskar svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet. Meriterande är Pyramidkunskap samt om du behärskar även engelska men detta är dock inget krav för att söka denna tjänst.


Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till Sofia@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock den 31 aug-2021.

Categories
Okategoriserad