Vi söker en montör till vår monteringsavdelning

Är du tekniskt lagd och har ett tekniskt intresse? Har du tidigare arbetat med montering inom tillverkningsindustrin? Då är det dig vi söker!

Qtech växer – häng med på resan!

Qtech växer och utvecklas och söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av bolaget. Vi på Qtech arbetar hårt med att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats där du ska kunna känna dig som hemma. För oss är familjekänslan och teamet det viktigaste då vi vet att det skapar de bästa förutsättningarna i alla led.

Just nu söker vi en engagerad, prestigelös, positiv montör till var monteringsavdelning där helhetsansvar, service och innovation ligger till grund för vår expansiva avdelning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Montör kommer du att:

 • Sätta samman delar och bygga olika kundartiklar med varierad komplexitet
 • Säkerställa kundens kravspecifikation
 • Bidra till att arbetet utförs enligt överenskommen tidsplan och rätt omfattning
 • Behöva vara uppdaterad inom olika projekt
 • Jobba både som bistående men efter tid även ledande montör i våra olika projekt där du ansvarar för projektets kvalitet och leverans, samt leder dina kollegor framåt
 • I tjänsten ingår även 25% lagerarbete såsom:  bevakning av lagret för in och ut leveranser, samt lossning och lastning, bokning av transporter, göra enklare ankomstkontroller etc.
 • Detta innebär att vi söker….

Din profil

Du är en riktig lagspelare som inte drar dig för att hjälpa dina kollegor och du sprider positiv energi i gruppen. Om du har arbetat som montör eller haft ett annat praktiskt arbete tror vi att du kommer passa extra bra som montör hos oss, men det viktigaste är att du har rätt inställning, tekniskt intresse och viljan att jobba inom tekniskmontering & lager. Finns bara viljan och intresset så klarar man det mesta!

Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i något affärssystem samt är van vid att arbeta med siffror, data och rutiner som stöd i ditt arbete. Vi på Qtech arbetar i affärssystemet Pyramid (Obs! Inga krav att du arbetat i just detta affärssystem).

Vi hoppas på att du tycker det är roligt att effektivisera och strukturera upp ditt arbete och att du söker lösningar med en positiv attityd och ett flexibelt tankesätt. Vi värdesätter initiativförmåga och ser fram emot att du kommer med nya infallsvinklar och idéer till att förbättra verksamheten.

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra. Vi erbjuder:

 • Konkurrenskraftig lön
 • Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
 • Gym på plats
 • Massage på plats
 • Roliga aktiviteter under året och tillgång till Qtechs personalklubb

Ansök nu

Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till sofia@qtechgroup.se senast 28 februari 2022.

Vill du veta mer?

Kontakta vår platschef Sofia Davidsson, om du har frågor om jobbet: sofia@qtechgroup.se eller på 073 063 62 77.

Läs mer om oss här.

Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just detta jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan här.

Categories
Okategoriserad