Vi söker en CNC Svarvare

Har du arbetslivserfarenhet som CNC svarvare?

Då är det här tjänsten för dig! Vi söker en CNC svarvare till vår prototypverkstad gärna med några års erfarenhet. Kravet vi har är att du måste kunna arbeta självständigt med programmering, ställa maskiner på ett bra och effektivt sätt, då det ofta är snabba och korta serier. Vi jobbar i moderna maskiner från Haas 3 st. Programmering sker i vårt CAM-system Fusion 360 alternativt i maskinen.

Vi ser gärna att du har en bredare erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom svarvning, fräsning, kapning, borrning och efterbearbetning då vi är en prototypverkstad med diverse maskiner. Du ska behärska ritningsläsning och mätteknik för att kunna utföra jobbet på ett korrekt sätt, samt vara noggrann, drivande, kvalitetsmedveten, flexibel, en sann lagspelare som är prestigelös och ansvarstagande.

Din personlighet och drivenhet kommer vara av stor vikt för denna tjänst då vi är en liten organisation på Qtech Group om växer och ska framåt. Att du är kommunikativ och behärskar svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet. Meriterande är Pyramidkunskap samt om du behärskar även engelska men detta är dock inget krav för att söka denna tjänst.

Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till glenn@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Senaste ansökningsdag är dock den 31 dec-2021.

Qtech växer – häng med på resan!

Qtech växer och utvecklas och söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av bolaget. Vi på Qtech arbetar hårt med att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats där du ska kunna känna dig som hemma.

För oss är familjekänslan och teamet det viktigaste då vi vet att det skapar de bästa förutsättningarna i alla led.

Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just detta jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan här.

Categories
Okategoriserad