Vi erbjuder hela produktionscykeln.


Montering, kittning och packning är något som få företag ser som värdeskapande operationer och något man vill eliminera för att fokusera på det man gör bra. Vi på Qtech har sedan start valt att lägga mycket krut på kundanpassade lösningar för att beställaren ska få en helhetsprodukt levererad oavsett om det kräver en enklare montering eller en mer komplex sådan.

Vi arbetar efter kundspecifika krav och har en mycket god vana att hantera både en krävande beställning likväl som en enklare. Vi arbetar metodiskt och har full kontroll genom vårt affärssystem, vi går igenom kundens exakta kravspecifikation och specialbeställer bland annat etiketter och packmaterial efter önskemål.

Vår egen verkstad och duktiga tekniker är en stor fördel vid monteringen eftersom vi bygger smarta fixturer och lösningar som underlättar för dig som kund, du får din produkt levererad på ett enhetligt och effektivt sätt. Qtech hjälper dig att fokusera på din kärnverksamhet och syr ihop en bra helhetslösning åt dig oavsett komplexitet av detalj.

Kittning och packning sköter vi åt dig, alltifrån mindre mekaniska komponenter som ska packas i specialanpassade lådor till enklare skruvpåsar. Högt och lågt är det som kännetecknar Qtech, vi hittar den rätta balansen och tar kvalitetsansvaret fullt ut. Vi försöker alltid utmana oss och hitta förbättringar för att göra flödet än mer effektivt.

Du som kund ska känna dig trygg med Qtech och allt vi levererar: montering, kittning eller packning. Vi arbetar för dig som kund.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med dina utmaningar.