Produktionsanpassad Produkt


Vi på Qtech startade vår verksamhet med att främst producera fram de komponenterna som efterfrågades, men längst vägen har vi byggt upp en intern kompetens och framförallt lagt till ytterligare mervärde för kunden. Qtech har ett flertal duktiga medarbetare inom ritningslära och kvalitet, dessutom har vi en egen verkstad med CAD/CAM-program och CNC maskiner vilket gör att vi har möjligheten att hjälpa dig som söker konstruktion på ett agilt och professionellt sätt.

I konstruktion ingår utveckling, beräkning, dimensionering och uppritning av din produkt. I många fall har du som inköpare redan en färdig konstruktion som ska köpas in, men i vissa fall behöver konstruktionen handpåläggningar och förbättringar för att passa in i din applikation, vi tänker produktionsanpassat och smart för att konstruktionen ska kunna hålla hela vägen.

Vi använder vår interna kompetens såväl som vårt meriterade kontaktnätverk för att erbjuda våra kunder denna service inom mekanisk konstruktion. Vi på Qtech är spindeln i nätet och hjälper våra kunder att nå den mest optimala lösningen, vi säkerställer att du som kund känner dig trygg och omhändertagen under hela processen.

”Skit in ger skit ut” är ett talesätt som vi på Qtech använder oss av för att beskriva hur vi arbetar med konstruktiv kritik. I ett tidigt skede kan vi med vår kompetens ge feedback på ritningar för att minska kundernas kostnader, denna ärlighet är otroligt uppskattad av våra kunder. 

Tänk smart industri, tänk samarbete – tillsammans tänker vi framtid.
Välkomna in till oss med er förfrågan.