VI ERBJUDER EN HELHELTSLÖSNING.


Med vår lasermärkningsmaskin skapar vi värden både internt och externt genom att nyttja vår GCC LaserPRo. Lasermärkning är stilrent, snyggt och kan användas i en rad olika syften. Kanske behöver du som kund dina produkter uppmärkta med artikelnummer, batchnummer eller logga för att tillgodose dina kunders unika krav. Eller vill du nyttja lasermärkning för att få till en extra snygg finish? Arbetar du med en designprodukt eller en produkt där din branding är extra viktig bör du fundera på lasermärkningsmetoden. Metoden är applicerbar på de flesta material, har du ett specialmaterial som inte passar vår maskin, var lugn, vi fixar det genom våra samarbetspartners.

I vår lasermärkningsmaskin har vi en arbetsyta på 640 mm x 460 mm, inom denna yta kan du får valfri storlek av lasermärkning på ditt utvalda material. Som namnet säger så är det just lasermärkning och tonen/färgen som varierar beroende på material. Därför kör vi alltid fram ett prov innan du bestämmer dig fullt ut för denna metod.

Vi på Qtech erbjuder lasermärkning i en helhetslösning där kunden efterfrågar en produkt som måste lasermärkas, men vi erbjuder även denna service som en fristående del. Du som kund tillhandahåller material och vi märker åt dig. Vi kan vid ledig kapacitet hyra ut maskinen för eget bruk. Du byter då plattorna själv men vi hjälper dig med uppsättning och programmering.

Tveka inte på att höra av dig till Joachim Tapio vid frågor eller funderingar.

Modell: GCC LaserPro S290