EN HELHETSLÖSNING FÖR DINA BEHOV.


Lagerhållning är en av Qtechs nyckeltjänster som funnits sen starten. Vi tillhandahåller lager och logistiklösning för både våra befintliga kunder men också för er som söker rena lagerhållningsytor. Qtech har en total yta inomhus på 5 500 m2 och ca 1 500 m2 utomhus. Vi har 6,5 meter i takhöjd och baserat på 1000 m2 ryms det runt 1400 pallplatser. Lokalen är larmad direkt mot SOS och övervakningssystem finns i hela fastigheten. Utomhusområdet är inhägnat vilket gör att vi har ännu större möjligheter att anpassa lösningar till dina behov, området kan täckas med lagerhållningstält eller andra logistiklösningar vid utomhusbruk. Vi är flexibla i vårt värdeerbjudande och anpassar vår lösning efter dina behov.

I samband med lagerhållning hos oss på Qtech finns även möjlighet till hantering av order, bokning, lossning/lastning samt ankomstkontroll. Upplägget gör vi tillsammans med er för att får en helhetslösning som är den bästa för just dig och dina behov. Fördelen med Anderstorp och Grand Prixgatan är många, Qtech är lokaliserat 25 minuter från E4:an, vår totala tomtarea ligger på 26 500 m2 vilket gör att vi har möjlighet att växa i våra befintliga lokaler.

Det finns mycket god kunskap om drift av lokaler/logistik både i och utanför huset. Inhyrning av duktig personal är ingen flaskhals, goda och effektiva lastning/lossnings möjligheter i vår lasthall, rena och fräscha lokaler samt en kostnadsbild som är lägre än i storstadsregionerna. Vi på Qtech har valt att slå ett slag för just denna möjlighet eftersom vi vet att det finns många företag där ute som är trångbodda och behöver bättre logistisklösningar. I kombination med våra andra värdeerbjudande som packning/kittning och montering blir detta en bra sammanställning.

Just nu har vi lediga lagerlokal: Klicka här för mer information.

Vänligen kontakta oss för mer information och möjlighet att diskutera lösningar för just dina behov. Ser framemot att höra från dig! 

+46 70 911 17 28
glenn@qtechgroup.se