PRODUKTIONSANPASSAD KONSTRUKTION.


Design är för många en kritisk faktor. För att kunna utveckla ett värdeerbjudande så ligger en produkt, dess utformning och egenskaper som grund för att kunna bli lyckad i dess applikation.

Vi på Qtech har utvecklat designdelen inom vårt kärnområde mekanik eftersom det är av största vikt att designen är produktionsanpassad. I processen att designa en produkt är det endast fantasin som sätter gränser, men självklart finns det produkter som är mer eller mindre produktionsanpassade vilket är en viktig faktor att sätta i relation till skapelsen. Därför arbetar vi på Qtech med designers för att tillsammans hitta den mest optimala lösningen för kunden. 

Första steget är ofta en handskiss som sedan utvecklas och ritas upp i ritningsprogram där designern anpassar ritningen till applikationen. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder denna tjänsten eftersom det finns ett ökat intresse för skapelse, främst inom konsumentprodukter. Vi på Qtech har i dagsläget flera kunder som vill utvecklas och växa med sina produkter, tillsammans skapar vi den ultimata utformningen och designen för dagens, men även morgondagens applikation eller produkt.

En produkt står ständigt under utveckling och människans krav ökar, därför ser vi en styrka i att kunna designa, konstruera, producera under ett och samma tak tillsammans med våra samarbetspartners. 

Tänk svenskt, tänk lokalt, tänk Qtech. 
Välkomna till oss med er förfrågan.