VÅRA LEVERANTÖRER FINNS I NÄROMRÅDET.


Agil projektledning

Vi på Qtech vill arbeta långsiktigt med våra kunder och kundservice står alltid i fokus för oss. Vi arbetar med agil projektledning vilket gör att vi har möjligheten att arbeta snabbrörligt och effektivt med våra kunder.


Industridesign

Design inom mekanisk konstruktion är något vi på Qtech arbetar med och utvecklar ständigt. Vi arbetar med designers som tillsammans med oss arbetar för att skapa den mest optimala lösningen för dig som kund.


Mekanisk konstruktion

På Qtech arbetar vi med CAD/CAM-program och CSN maskiner för att skapa den konstruktion som du söker, vi har ett flertal medarbetare som arbetar med ritningslära och kvalitet. Vi tänker produktionsanpassat för att din konstruktion ska hålla hela vägen och vi har kompetens att ge konstruktiv kritik på dina ritningar i ett tidigt skede.


Produktion

Qtech arbetar för att utveckla, effektivisera och addera det som fattas i vår egen produktion. Vi på Qtech tror att samverkan är nyckeln till framgång, därför arbetar vi med ett 50-tal olika leverantörer i vårt närområde.


Montering/Packning

Qtech syr ihop en helhetslösning åt dig oavsett svårighetsgrad av detalj, vi arbetar metodiskt och har full kontroll genom vårt affärssystem. Vi packar alltifrån mindre mekaniska komponenter till enklare skruvpåsar. Vi arbetar för dig som kund. 

montering


Lasermärkning

Vi erbjuder lasermärkning både som en helhetslösning och som en fristående del. Lasermärkningsmetoden är applicerbar på de flesta material, passar just ditt material inte vår maskin så löser vi det via våra samarbetspartners. 


Prototypverkstad

Vi erbjuder tillverkning av enstyckdetaljer, förserieproduktion, reservdelstillverkning och fixturer. Vår verkstad är utrustad med 2 CNC maskiner, en 3-axlig fräs och en HAAS svarv.


Lagerhållning

Lagerhållning är en av våra nyckeltjänster. Vi erbjuder logistiklösningar för både befintliga kunder men även för er som söker lagerhållningsytor. Vi erbjuder även hantering av order, bokning, lossning/lastning samt ankomstkontroll.