Sommarhälsning

Inte långt kvar nu innan semestern infaller för de flesta av oss. En återhämtning som är nödvändig efter ännu ett turbulent halvår med dess utmaningar när det gäller världsläget i sin helhet och hur detta har påverkat oss alla. Vissa mer och andra mindre. Tillsammans är vi dock helt övertygade om att vi kan plana ut och alla dra vårt strå till stacken oavsett om vi är kund eller leverantör. Situationen som råder gör att vi måste hålla samman ännu mer än tidigare och tillsammans hitta den bästa lösningen framåt för en fortsatt stark svensk ekonomi och det är vi på Qtech helt övertygade om att vi kan lyckas med! När vi blickar tillbaka på första halvåret så är vi stolta över det arbete vi tillsammans gjort och som vi skall fortsätta med efter lite välförtjänt ledighet.

Vi behöver nu kraftsamling genom att umgås med nära och kära, doft av levande natur, glädjeskratt på stranden och lite lugn och ro för kropp och själ. Då kommer vi ladda våra batterier och vara redo att tillsammans ta oss an andra halvåret.

Vi på Qtech är otroligt stolta över att få arbeta tillsammans med er och får tacka för ert förtroende.

Vi vill återigen informera om att vi under semesterperioden har begränsad kapacitet och kommer hålla stängt under veckorna 29-31.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar och ber er att vara rädda om varandra!

Med varmaste hälsningar, Qtech Group AB

Categories
Okategoriserad