Sommarhälsning 2023

En varm hälsning från Qtech Group inför sommaren.

Veckorna går fort under våren och nu är det inte långt kvar innan semestern infaller. Vi vill informera er om att vi kommer att hålla stängt under veckorna 29–31, samt att vi under övrig semesterperiod veckorna 28 och 32 kommer ha begränsad kapacitet.

En liten kort summering av första halvåret,

Det rådande läget i världen är minst sagt oroligt för oss alla med allt som händer och sker, trots detta ser vi idag att stora delar av den svenska industrin där årets första två kvartal gått emot de oroligheter som initierades gällande en kommande lågkonjunktur. Vi alla hoppas att det nu håller i sig även under de 2 kommande kvartal i positiv anda.


Vi på Qtech vill härmed rikta ett stort tack till alla er kunder och leverantörer med det förtroende vi har från er och det samarbetet vi utfört tillsammans för att uppnå en stark och hållbar producerande industri.

Vad gäller hållbart arbete har vi jobbat hårt och fokuserat under 1,5 år där vi under första halvåret 2023 satte stora delar av vårt hållbarhetsarbete för att nu innan semestern lämna in rapporten till Ecovadis. I aug-sep kommer vi även ISO26000 verifiera oss och detta är ett steg i den riktning vi går åt tillsammans med er för att möta framtiden inom detta spännande och utmanande område där samverkan är utan tvivel Nr 1.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar,
med varmaste hälsningar från oss alla på Qtech Group AB

Categories
Okategoriserad