Qtech växer och söker två nya medarbetare inom Marknadssupport/Beredare

Qtech växer och utvecklas och vi söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av företaget. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Nu har du med rätt driv möjligheten att bidra till att vi fortsätter vår fantastiska resa och resultat.

För oss på Qtech är familjekänslan och teamet det viktigaste. Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare ska känna sig hemma, sedda och uppskattade, det är något vi dagligen arbetar med. Vi vet att det ger de bästa förutsättningarna för alla.

Just nu söker vi två medarbetare på Beredning med placering i Anderstorp. Vi kan erbjuda placering i Jönköping på 60% på vårt nyöppnade kontor i centrala Jönköping och resterande 40% i Anderstorp.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadssupport/beredare på Qtech arbetar du med att ta fram bästa mekaniska projektlösning/offertförslag till våra kunder genom ett gediget arbete tillsammans med hela teamet internt och externt.

Dialogen förs tvärfunktionellt med både våra kunder, leverantörer och internt för att kunna offerera i tid med rätt kvalitet och rätt prioriteringsordning.

I din roll ingår bland annat:

  • Uppbyggnad av artiklar och strukturer
  • Efterkalkyler på levererade produkter
  • Utveckling av arbetssätt och avdelningen tillsammans med dina kollegor.

Hållbarhetsfrågor ligger dig varmt om hjärtat vilket gör att du tar ansvar för en hållbar värdekedja i alla led.

Profil

Vi söker dig som har jobbat med kund/leverantörsförfrågningar i några år helst inom mekanik. Du kan ritningsläsning och brinner för olika produktionsmetoder. Arbetet utförs i projektform vilket gör att du har god datavana och mycket god kommunikation med interna/externa kontakter.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har intresse för mekaniska lösningar samt är lösningsorienterad och gillar att tänka utanför boxen.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska.

Som person är du strukturerad och har lätt för att se den röda tråden i det du gör.  Du är en riktig lagspelare som sprider positiv energi och du drar dig aldrig för att hjälpa dina kollegor. Ditt driv och utvecklingsförmåga gör att du på ett naturligt sätt bidrar till att utveckla företaget framåt för bästa resultat.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i affärssystemet Pyramid eller något annat liknande affärssystem.

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
Gym på plats
Massage på plats

Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då vi har hundgård på baksidan.
Roliga aktiviteter under året där vi även har personalklubb på plats.

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till HR genom att maila: ivanka@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2023-08-31.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med Sofia Davidsson genom att maila sofia@qtechgroup.se, eller ringa 073-063 62 77.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad