Qtech söker Mättekniker

Qtech är ett växande företag som är under utvecklig och vi söker ständigt nya talanger för att kunna expandera bolaget. Vi på Qtech arbetar hårt med att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats där du ska kunna känna dig som hemma. För oss är familjekänslan och teamet det viktigaste då vi vet att det skapar de bästa förutsättningarna i alla led.

Vi växer och utökar nu vårt kvalitetsteam med ytterligare en kollega. Just nu söker vi en mättekniker.

Arbetsuppgifter

I rollen som mättekniker kommer du att hantera våra interna samt externa mätningar vid uppstart av produktion men även vid ankomstkontroller vid behov. Du kvalitetssäkrar produkter och känner dig trygg med mätningar i mätmaskin.

  • Du ansvarar för beställning av service och kalibrering av mätmaskin och mätarm
  • Daglig programmering och genomföring av mätningar sker i mätmaskin eller mätarm
  • Leverantörsbesök samt mätningar hos leverantörer kan förekomma
  • Du behöver vara behjälplig som support till projektgrupp för ritningsgranskning och produktkritik

Du jobbar tätt med kvalitetstekniker och kvalitetsansvarig där ni bidrar till att rätt kvalitet upprätthålls och även utvecklar kvalitetsavdelning tillsammans.

Din profil
Du är en riktig lagspelare som inte drar dig för att hjälpa dina kollegor och du sprider positiv energi i gruppen. Vi söker dig som är utbildad mättekniker eller likvärdig erfarenhet och arbetat med mätningar och kvalitetssäkring minst ett par år. Du har goda kunskaper i ritningsläsning.
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, strukturerad och lösningsorienterad.

Det är även en fördel om du tidigare arbetat i affärssystemet Pyramid samt arbetat i CNC/CMM mätmaskiner. Goda kunskaper i svenska och gärna även i engelska i tal och skrift samt datavana (Office paketet).

Vi erbjuder
Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra. Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
Gym på plats
Massage på plats
Roliga aktiviteter genom företaget och även personalklubb på plats

Så ansöker du
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till vår HR-ansvarige Ivanka Lovric på ivanka@qtechgroup.se

Sista dag att ansöka är 2023-02-28. Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kvalitetsansvarig Johnny Sedin på johnny@qtechgroup.se eller via telefon: 070 911 17 29


Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just denna tjänst är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/


Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad