Qtech söker Junior ekonomiassistent med intresse för sociala medier

Qtech växer och utvecklas och söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av bolaget. Vi på Qtech arbetar hårt med att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats där du ska kunna känna dig som hemma. För oss är familjekänslan och teamet det viktigaste då vi vet att det skapar de bästa förutsättningarna i alla led.

Just nu söker vi en junior ekonomiassistent med intresse för sociala medier.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som ingår är:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av vissa konton
  • Fakturaflödehantering
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Vara behjälplig vid momsavstämning
  • Vara behjälplig vid månads / årsbokslutet
  • Förbereda och lägga ut inlägg på sociala medier samt företagets intranät för att förbättra intern kommunikation
  • Du kommer jobba tätt med ekonomi & HR ansvarig och då även vara behjälplig i HR- och hållbarhetsarbete när utrymme till det finns.

Profil

Du är en riktig lagspelare som inte drar dig för att hjälpa dina kollegor och du sprider positiv energi i gruppen. Vi söker dig som är gymnasieekonom alternativt har några års erfarenhet inom redovisning. För att lyckas i rollen ser vi att du har intresse för ekonomiprocesser och även intresse för sociala medier och den digitala utvecklingen.  Viktig att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i affärssystemet Pyramid och är van vid att jobba med siffror, data och rutiner som stöd för ditt arbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder


Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra. Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
Gym på plats
Massage på plats
Roliga aktiviteter genom företaget och även personalklubb på plats

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till ivanka@qtechgroup.se


Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2022-12-31.


Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med Ivanka Lovric genom att maila ivanka@qtechgroup.se, eller ringa 070 033 41 86.


Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just detta jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/


Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad