Qtech söker en Lokalvårdare

Lokalvårdare – deltid

Qtech växer och utvecklas och vi söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av företaget. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

För oss på Qtech är familjekänslan och teamet det viktigaste. Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare ska känna sig hemma, sedda och uppskattade, det är något vi dagligen arbetar med. Vi vet att det ger de bästa förutsättningarna för alla.

Just nu söker vi en lokalvårdare på 20 % som vill jobba extra från januari 2024.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare hos oss. Arbetet innebär att städa våra lokaler en dag i veckan.

Profil

Vi söker dig som vill jobba extra en dag i veckan. Du behöver kunna arbeta självständigt, samt utföra arbete på dagtid. Som person gillar du ordning och reda, samt utför ditt arbete med noggrannhet. Du ska ha god kunskap i svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Vi erbjuder:

Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då vi har hundgård på baksidan.
Roliga aktiviteter under året där vi även har personalklubb på plats.

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till HR genom att maila: ivanka@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2023-10-31

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med Ivanka Lovric genom att maila ivanka@qtechgroup.se, eller ringa 070 033 41 86.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad