Projektledning

Projektledning, eller projektkoordinering som det också kan kallas är det praktiska arbetet som utförs av någon ledare för att styra ett projekt. På Qtech arbetar vi med innovation, grupprocesser och grupputveckling där vi tillämpar vi agil projektledning. Det innebär att vi arbetar snabbrörligt och lägger fokus på rätt saker i rätt tid där projektets inre processer och relation till omvärlden är viktiga parametrar.

Qtech är i en växande fas och vi har en strategi som innebär att vi tidigt lägger fokus och engagemang på den projektledningen kunden efterfrågar. Agil projektledning är en viktig funktion nu när den smarta industrin utvecklas och förändras. Förändringen innebär också ett skifte i kraven från kunden och vi på Qtech älskar den typen av utmaningar – vi kan sätta samman projekt på ett smart sätt och leverera kundens förväntade lösning.

På Qtech värdesätter vi dessa delar i projekten:

– Kommunikation genom hela projektet
– Rätt resurser baserat på kundens kravspecifikation
– Leverera i tid externt såväl som internt
– Kvalitet genomsyrar allt vi gör
– Arbeta smart och med rätt leverantörer
– Kontinuerlig riskbedömning och riskminimering

Qtechs medarbetare har gedigen kunskap inom området och vidtar alltid både de säkerhetsåtgärder som krävs men arbetar också utifrån de metoder som är bäst lämpade för just Er förfrågan. Vår styrka ligger inom ständig flexibilitet, utformning tillsammans med våra samarbetspartners och vår gemensamma mångåriga kunskap Vi utför skärning till förmånliga priser, hör av er till oss för en skräddarsydd och optimal lösning för just er. Oavsett dimensioner eller storlek på er förfrågan kommer vi göra vårt bästa för att sammanställa och producera till högsta kvalitet. Vi är specialiserade på att lösa komplexa offerter och har ett stort kontaktnät och gedigen erfarenhet av att lösa, för andra, omöjliga utmaningar.

Vi på Qtech älskar nämligen utmaningar så tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

Categories
Okategoriserad