EN ENKEL IDÉ.


Över en lunch bestämde vi oss för att starta Qtech eftersom vi såg ett behov av ett förändrat sätt att köpa in mekaniska komponenter. Företag blev mer och mer kostnadsfokuserade och här fanns utrymme att tillsammans sätta Småland på kartan. 

Qtech grundades 2012, verksamheten startades i ett litet kontorshotell i Gnosjö. Vi kan idag glädjas åt både en egen fastighet och flera energiska och kompetenta medarbetare. Vår sammanlagda kontors- och lageryta på 5500 kvadratmeter gör det möjligt för oss att både lagerhålla produkter och ombesörja montering i både stor och liten skala.

Vi är den förlängda säljorganisationen som hjälper dig med enkla och komplexa detaljer, vi tillhandahåller mekaniska komponenter och har en hög teknisk kunskap med fokus på kvalitet. Qtech fungerar som inköparens förlängda arm och har en komplett projektledning med ansvar för en konsoliderad leverans.  

Förutsättningarna för vår tillväxt har vi skapat genom att kombinera energi och entusiasm med förmånen att få jobba med det vi brinner för. För det är när du älskar det du gör, som du kommer på lösningar som andra inte har tänkt på.

VI ARBETAR MED HÅLLBARHET.

80 % av våra leverantörer finner ni i GGVV regionen. Vi arbetar med effektiva, flexibla och miljövänliga leverantörer. Qtech arbetar med kundspecifika leverantörer i Asien, Europa och Nordamerika.

VI ARBETAR MED JÄMSTÄLLDHET.

På Qtech värnar vi om jämställdhet. Vi strävar efter att skapa det bästa teamet för att tillsammans driva bolaget framåt i den snabbaccelererande värld där kraven från våra intressenter ökar. På Qtech letar vi helt enkelt efter rätt kompetens oavsett kön, etnicitet och titlar.

VI SÄGER NEJ TILL.

Qtech kommer inte att tolerera och kommer inte att ha överseende med slaveri, påtvingat, ofrivilligt arbete eller tvångsarbete, barnarbete, människohandel eller sexhandel av anställd, ombud, underleverantörer eller leverantör vid utövandet eller understödjandet av vår verksamhet eller tillverkning och distribution av våra produkter.