Ny medarbetare på Qtech

Joachim Tapio, ny förstärkning på marknadssidan här på Qtech där projekt och kundvård ligger närmast rollen som huvudfokus. Valet av Qtech som min nya arbetsgivare grundar sig i stort att Qtech snabbt såg värdet i min kunskap och hur jag skulle kunna bli en nyttig resurs för bolagets utveckling på lång sikt, då jag samlat på mig en bred erfarenhet genom mina tidigare arbetsgivare och befattningar inom både skärande bearbetning, produktutveckling & konstruktion, IT/IS, kvalitet och miljö samt verksamhetsutveckling. Med min tjänst här på Qtech vill jag personligen kunna erbjuda en expertis som våra kunder ska kunna förvänta sig med oss som företag, att besitta kunskap som genererar i konkreta och korrekta svar i ett tidigt skede. Förespråkar nära dialog och kontakt i alla sociala sammanhang, vara lyhörd, lyssna in och förstå ett behov är för mig en självklarhet. Med anställning här på Qtech ser jag möjligheten att utvecklas i ett för mig nytt koncept, inte bara i bolaget utan även med våra kunder. Är driven och framåtgående. En problemlösare, men med den förmågan kommer även ett ansvar. Kan stundtals bli excentrisk när något faller mig intressesant och då väldigt lösningsorienterad. Här i all välmening, men utan att alla gånger tänka på personer/medarbetare runtomkring mig. Utöver presentationen ovan så spenderas gärna ledig tid med familj och vänner, då gärna med matlagning som knutpunkt. Träning i alla dess former, allt från MTB, Crossfit till att prova nya former av fysisk utövning värderas högt.

Categories
Okategoriserad