Kvalitetstekniker/Mättekniker till vårt kvalitetsteam

Qtech Group är ett ungt bolag som grundades 2012 med visionen om att vara ett nyskapande, resurseffektivt ekosystem för världsledande komplexa lösningar. Genom vår egen verkstad och tighta samverkan med ca 75 lokala/svenska leverantörer kan vi samverka över gränserna och möta de krav som bara ökar och blir tuffare. Vi tror att nyckeln är att var och en fokuserar på sin styrka och på så sätt kan vi tillsammans leverera dessa lösningar och ligga i framkant.

Qtech växer och utvecklas ständigt och därför behöver vi hela tiden söka nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av företaget. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Nu har du med rätt erfarenhet, inställning och driv möjligheten att bli en viktig nyckelspelare och bidra till att vi fortsätter vår fantastiska resa och påvisar fortsatt goda resultat.

För oss på Qtech är teamet det viktigaste. Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare ska känna sig välkomna, sedda och uppskattade. Vi vet att det ger de bästa förutsättningarna för alla.

Just nu söker vi en medarbetare till vår kvalitetsavdelning med placering i Anderstorp.

Dina arbetsuppgifter

 • Vi söker nu en ny medarbetare till vårt Kvalitetsteam. Rollen kommer vara kombinerad roll som både Kvalitetstekniker och Mättekniker.
  Mätteknikerdelen kommer att utbildas internt om kunskap saknas.
 • Kvalitetssäkring av våra produkter både genom manuell mätning vid ankomstkontroller och med vår mätmaskin, utbildning kommer ges.
 • Tillsammans med kollegor kvalitetssäkra våra produkter och processer, inklusive noggrann inspektion och övervakning för att säkerställa att de uppfyller högsta kvalitetsstandard.
 • Behjälplig vid kvalitetsrevisioner och granskningar av produktionsprocesser för att identifiera potentiella avvikelser och föreslå korrigeringar.
 • Delta i att utföra tester och mätningar för att utvärdera produktens prestanda och kvalitetsegenskaper.
 • Dokumentera och rapportera resultat av kvalitetskontroller och inspektioner till relevanta parter.
 • Samarbeta nära med interna avdelningar, inklusive produktion och konstruktion och utveckling för att förbättra kvalitetskontrollen och implementera bästa praxis.
 • Hantera och lösa kvalitetsrelaterade frågor och incidenter, och implementera förebyggande åtgärder för att minska risken för återkommande problem.
 • Delta i utbildning och utveckling av kollegor inom kvalitetsområdet och främja en kvalitetskultur inom organisationen.
 • Hantera kommunikation med kunder, leverantörer och kollegor på ett professionellt och hjälpsamt sätt för att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls.
 • Aktivt delta i projekt och initiativ för att ständigt förbättra företagets kvalitetsprocesser och prestationer.

Då hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet så bör du vara en person som är nyfiken och vill vara med att påverka denna del ständigt i vår vardag.

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom kvalitetskontroll och kvalitetssäkring, med en stark inriktning på mekanisk industri. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för kvalitetsteknik, maskinteknik eller ett relaterat tekniskt område.

För tjänsten krävs att du ska ha:

 • Har en viss kunskap om internationella kvalitetsstandarder och förmåga att tillämpa dem på praktiska situationer.
 • Förmåga att implementera och förvalta kvalitetssystem och förfaranden.
 • Kunskap inom användningen av avancerade mätinstrument och verktyg för kvalitetskontroll.
 • Erfarenhet att arbeta med kunder och förståelse för deras specifika krav och förväntningar.
 • Förmåga att agera som en mentor och tränare för kollegor inom kvalitetsområdet.
 • Stark problemlösningsförmåga och förmåga att hantera utmaningar.
 • God kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.
 • Ett plus om du har erfarenhet av att driva kvalitetsförbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.  

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.


Konkurrenskraftig lön, årlig hälsokontroll, friskvårdsbidrag samt massage på plats, gym, medlemskap i vår aktiva personalklubb samt möjlighet att ta med din familjevän “hunden” då hundgårdar finns till förfogande, aktivt bidra till en bättre värld.

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till HR genom att maila: johanna@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock: 2024-08-15

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med Glenn Wilander genom att maila glenn@qtechgroup.se, eller ringa 070-911 17 28.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad