IT-ansvarig till Qtech Group AB

Nu söker vi en IT-ansvarig

Vi söker just nu en ansvarstagande IT-ansvarig som vill vara en viktig spelare på vår fortsatta tillväxtresa! Har du en stark drivkraft att förändra och förbättra? Då kan du vara vår nästa stjärna.

Om oss:

Qtech Group AB, med kontor i Anderstorp och Jönköping, är en viktig aktör inom verkstads- och industribranschen där vi arbetar med världsledande högkomplexa helhetslösningar inom mekanik i en samverkansplattform, med en ständig strävan efter att utvecklas och bli ännu bättre. Vi är stolta över våra cirka 30 medarbetare och är i en tillväxtfas som kräver att vi blir fler. I vår samverkansplattform betonar vi företagens och individens styrkor och vet att vi måste fokusera på det som respektive part gör riktigt bra. Vi på Qtech Group arbetar med många spännande kunder allt från försvarsindustrin, robotisering och livsmedelsindustrin till entreprenad, infrastruktur och sjukvård för att nämna några.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som IT-ansvarig hos oss är din roll både bred och avgörande:

 • Helhetsansvar: Från daglig support till strategisk planering.
 • Teknisk mångsidighet: Hantering av servermiljöer, applikationsdrift, klientutrustning, nätverkshantering, brandväggar och säkerhet.
 • Teamutveckling: På sikt, möjligheten att bygga och leda ditt eget IT-team eller samarbeta med externa konsulter för att stärka vårt IT-erbjudande.

Hos oss är det snabba beslut och vi värdesätter personer med stark drivkraft att förändra och förbättra förutsättningarna på arbetsplatsen. I rollen som IT-ansvarig kommer du vara uppskattad hos medarbetarna och ha möjligheten att göra deras arbetsvardag så effektiv och rolig som möjligt.

Vad söker vi i dig?

Vi tror att du kanske jobbar med företags-IT idag på ett bolag med intern IT-avdelning, alternativt så är du extern konsult med flera uppdrag. Du letar efter större utmaningar, ett högre ansvar och vill sätta din prägel på den samlade IT-miljön inom ett växande företag.

Du har:

 • Dokumenterad erfarenhet av företags-IT med fokus på Cloud-tjänster.
 • Förmåga att hantera olika tekniska miljöer och system med Microsoft Windows som bas.
 • En vilja att både dyka ner i detaljerna och se den större bilden.
 • Tidigare erfarenhet från företag av liknande storlek är ett plus.
 • Arbetat med att supporta medarbetare inom IT-området.

Extra plus om du:

 • Arbetat med Pyramid Business Studio på tidigare arbetsplats.
 • Har högskoleutbildning inom IT-området.

Vem är du?

Som individ är du ansvarstagande och driven med förmåga att trivas i en miljö där ständig utveckling är nyckeln. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter samt god samarbetsförmåga med prestigelöshet.

Hos oss finns möjlighet till distansarbete

Som IT-ansvarig på Qtech kommer du vara aktiv i den dagliga verksamheten och vi ser gärna att du är på plats så ofta det går för att komma nära dina kollegor och vår verksamhet. Att utgå från antingen huvudkontoret i Anderstorp eller det mindre Jönköpingskontoret är valbart och på sikt vill vi expandera ytterligare.

Varför jobba på Qtech Group AB, vad erbjuder vi?

Vi är inte bara ett företag; vi är passionerade individer som arbetar tillsammans för att skapa framstående lösningar. Här kommer du inte bara att utföra ett jobb – du kommer att bidra till våra gemensamma mål och se din direkta inverkan på företagets framgång.

Du får möjligheten att arbeta i en samarbetsorienterad kultur som främjar individuell tillväxt och prestation.

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Vi erbjuder:

 • Konkurrenskraftig lön
 • Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
 • Gym på plats
 • Massage på plats
 • Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då vi har hundgård på baksidan av vår fabrik i Anderstorp.
 • Roliga aktiviteter under året där vi även har personalklubb på plats.
 •  

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till VD Glenn Wilander: glenn@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2023-12-31.

Vill du veta mer?
Om du har frågor, ta kontakt med Glenn Wilander glenn@qtechgroup.se,  070-911 17 28.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad