Lediga Lagerlokaler nära Jönköping och E4

Söker du lediga lagerlokaler med bra anslutning till E4 och Jönköping? Just nu har vi lediga lokaler i vår befintliga fastighet i Anderstorp. Lagerlokalen ligger nära Jönköping och är lokaliserat 25 minuter från E4. Göteborg är bara 13 mil borta, ca 1,4 timmar.

För den som vill hyra lokal nära Göteborg så passar denna lediga lagerlokal utmärkt för lagerhållning, tillverkande verksamhet, montering, och packning m.m. Lagerlokalens totala tomtarea ligger på 26 500 m2 vilket gör att vi har möjlighet att växa på befintlig tomt. Lagerlokalen i Anderstorp har en total yta på 5 500 m2 inomhus och cirka 1 500 m2 utomhus samt en takhöjd på 6,5 meter. Baserat på 1000 m2 ryms denna lediga lagerlokal runt 1400 pallplatser.

Lagerlokalen är larmad direkt mot SOS och övervakningssystem finns i hela fastigheten. Inhägnat tomt skapar större möjligheter att anpassa oss till era behov inom exempelvis lagerhållning m.m. Området kan exempelvis täckas med lagerhållningstält eller andra logistiklösningar vid utomhusbruk om så önskas.

Qtech erbjuder Lagerhållning som en nyckeltjänst. Vi är flexibla i vårt värdeerbjudande och anpassar vår lösning efter dina behov.

Vänligen kontakta oss för mer information och möjlighet att diskutera olika lösningar för just era behov. Vi ser framemot att höra från dig! 

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info