Försäljningsansvarig till vårt marknad- och försäljningsteam

Qtech Group är ett ungt bolag som grundades 2012 med visionen om att vara ett nyskapande, resurseffektivt ekosystem för världsledande komplexa lösningar. Genom vår egna verkstad och tighta samverkan med ca 75 lokala/svenska leverantörer kan vi samverka över gränserna och möta de krav som bara ökar och blir tuffare. Vi tror att nyckeln är att var och en fokuserar på sin styrka och på så sätt kan vi tillsammans leverera dessa lösningar och ligga i framkant.

Qtech växer och utvecklas ständigt och därför behöver vi hela tiden söka nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av företaget. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Nu har du med rätt erfarenhet, inställning och driv möjligheten att bli en viktig nyckelspelare och bidra till att vi fortsätter vår fantastiska resa och påvisar fortsatt goda resultat.

För oss på Qtech är teamet det viktigaste. Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare ska känna sig välkomna, sedda och uppskattade. Vi vet att det ger de bästa förutsättningarna för alla.

Just nu söker vi en medarbetare till vår marknad och försäljningsavdelning med placering i Anderstorp/Jönköping. Vi kan erbjuda placering vissa dagar i veckan på vårt nyöppnade kontor i Jönköping om detta skulle passa dig bättre än heltidsplacering i Anderstorp där vårt huvudkontor finns.

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningsansvarig på Qtech arbetar du med att driva företaget framåt i det strategiska försäljningsarbetet där ständig utveckling av våra kundaffärer, framåtlutande blick med nytänk är en nyckel för att lyckas. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål och KPI:er som syftar till att bygga företagets varumärke, öka antalet nya kunder och stärka relationen med befintliga kunder. Du arbetar även med att sätta interna KPI:er för försäljningsteamet för att lyckas med företagets uppsatta vison samt mål. 

Du arbetar i ett nära samarbete tillsammans med VD och övriga medarbetare och sätter den långsiktiga relationen och transparensen i centrum.   

I din roll ingår bland annat:

– Bygga och upprätthålla starka relationer med våra befintliga samt framtida kunder med fokus på långsiktiga och hållbara affärer.

– Förstå våra kunders behov och mål och utveckla samt analysera markanden som våra kunder verkar inom för att möta deras krav och framtida behov.

– Ansvarig för att analysera marknadstrender och kundbehov för att utveckla lösningar och strategier baserat på en gedigen omvärlsspaning.

– Balansera försäljningsmål med marknadsstrategier.

– Delta i försäljningsaktiviteter och marknadsrelaterade evenemang.

– Arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa en sammanhängande och integrerad kundupplevelse där prestigelöshet är nyckeln till framgång.

– Du ansvarar för att sätta interna KPI:er i gruppen utifår företagets mål.

– Du är delaktig i och driver teamet så det är balanserat och kunskapsbaserat för att hålla proffesionalism och hög kundservice.

Profil

Vi söker dig som har jobbat med marknad och försäljning under flera år. Du har gjort resan som vi gör och kan komma in med kloka ögon och bidra till att vi lyckas ännu bättre. Du har grundläggande förståelse för olika produktionsmetoder inom mekanik men framförallt kan du föra den tekniska kommunikationen som krävs för att lyckas i rollen.

Som person är du analytisk, marknadsrelaterad, nyfiken och du tar ägendeskap från start till mål. Du är prestigelös och brinner för teamwork och att går den extra milen och för teamet framåt för att lyckas.  

Din styrka är din förmåga att se runt hörnet, hur arbetar vi för att möta kundens framtid? Din affärsförståelse och kundsförståelse gör att du på ett naturligt sätt bidrar till att utveckla företaget framåt med bästa resultat för oss, våra kunder och deras framtid.

Du har goda kunskaper i svenska- engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Konkurrenskraftig lön
Årlig hälsokontroll, friskvårdsbidrag samt massage på plats
Gym på plats                                                                                                                                                             Medlemskap i vår aktiva Personalklubb                                                                                                       Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då hundgårdar finns till förfogande               Aktivt bidra till en bättre värld

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till HR genom att maila: johanna@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock: 2024-07-31.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med vår VD Glenn Wilander genom att maila glenn@qtechgroup.se eller slå honom en signal på telefon 070-911 17 28

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad