Nu söker vi en Ekonomiansvarig med HR administration

Ekonomiansvarig med HR administration

Vill du vara med på en spännande resa där du har möjlighet att påverka och bidra till vår fortsatta tillväxtresa? Är du en ansvarstagande person med förmåga att kunna hantera HR-administration – läs vidare, du kanske är vår nästa nyckelspelare?

Vilka är vi?

Qtech Group AB, med kontor i Anderstorp och Jönköping, är en viktig aktör inom verkstads- och industribranschen där vi arbetar med världsledande högkomplexa helhetslösningar inom mekanik i en samverkansplattform, med en ständig strävan efter att utvecklas och bli ännu bättre. Vi är stolta över våra cirka 30 medarbetare och är i en tillväxtfas som kräver att vi blir fler. I vår samverkansplattform betonar vi företagens och individens styrkor och vet att vi måste fokusera på det som respektive part gör riktigt bra.

Vi på Qtech Group arbetar med många spännande kunder allt från försvarsindustrin, robotisering och livsmedelsindustrin till entreprenad, infrastruktur och sjukvård för att nämna några.

Vad kommer du att göra hos oss?

I rollen som Ekonomiansvarig med HR-administration kommer du att ha en central position i vår organisation. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar ekonomisk redovisning, strategisk ekonomihantering samt HR-administration.

Du rapporterar direkt till VD och kommer att vara en del av vår ledningsgrupp där du ansvarar för att driva och utveckla våra finansiella nyckeltal och lyfta nivån för att kunna fullfölja vår gemensamma strategi för bolaget.

Vidare har du:

Helhetsansvar – Daglig ekonomisk uppföljning/redovisning samt strategisk planering och genomförande.

Teamutveckling – Driva ett team framåt och vara en god ambassadör för de som är eller kommer att vara en del av ditt team.

Hos oss är det snabba beslut och vi värdesätter personer med stark drivkraft att förändra och förbättra förutsättningarna på arbetsplatsen. I rollen som Ekonomiansvarig och HR administratör kommer du ha möjligheten att göra dina medarbetares vardag rolig och effektiv vilket gör dig till en uppskattad kollega för dina medarbetare. Gott samarbete och förståelse för varandra ser vi som framgångsfaktorer i rollen.

Vad söker vi i dig?

Du är intresserad av och förstår vad som finns bakom siffrorna du jobbar med.

Vi tror att du har god erfarenhet av ekonomisk redovisning och stark förståelse för ekonomiska processer. Du har en analytisk förmåga och kan hantera strategiska ekonomiska frågor.

Vi tror att du kanske idag jobbar, och har jobbat under en längre tid, med ekonomiska frågor där du skapat dig en god förståelse för hela ekonomiprocessen.

Du gillar en platt organisation där vi värnar om varandra och gör vårt yttersta för att lyfta bolaget till nästa nivå.

Har du ytterligare kvalifikationer inom affärssystemet Pyramid, Kontek samt Capegio så ses det som plus men detta är inga krav.

Vem är du?

Som individ är du ansvarstagande och driven med förmåga att trivas i en miljö där ständig utveckling är nyckeln. Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter samt god samarbetsförmåga med prestigelöshet och brinner för att se dina medarbetare lyftas till nästa nivå.

Du är mogen för att delge dina kunskaper och få en ung organisation att växa och blomstra ännu mer. Du gillar en platt organisation där vi alla gör vårt yttersta för att lyfta bolaget till nästa nivå och där vi värnar starkt om varandra.

Vi söker dig med starka ekonomiska kunskaper och en förmåga att vilja och kunna utföra HR-administration med precision.

Hos oss finns möjlighet till distansarbete

Som Ekonomiansvarig och HR administratör på Qtech kommer du vara aktiv i den dagliga verksamheten och vi ser gärna att du är på plats så ofta det går för att komma nära dina kollegor och vår verksamhet.

I första hand utgår du ifrån huvudkontoret i Anderstorp men det finns även möjligheten att sitta två dagar/vecka på vårt mindre Jönköpingskontor på Science Park.

Varför jobba på Qtech Group AB, vad erbjuder vi?

Vi är inte bara ett företag; vi är passionerade individer som arbetar tillsammans för att skapa framstående lösningar. Här kommer du inte bara att utföra ett jobb – du kommer att bidra till våra gemensamma mål och se din direkta inverkan på företagets framgång.

Du får möjligheten att arbeta i en samarbetsorienterad kultur som främjar individuell tillväxt och prestation.

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Vi erbjuder:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
  • Gym på plats
  • Massage på plats
  • Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då vi har hundgård på baksidan av vår fabrik i Anderstorp.
  • Roliga aktiviteter under året där vi även har personalklubb på plats.

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till VD Glenn Wilander: glenn@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2023-12-03.

Vill du veta mer?
Om du har frågor, ta kontakt med Glenn Wilander glenn@qtechgroup.se,  070-911 17 28.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad