CNC-Tekniker 5-Axlig Bearbetning

CNC tekniker 5-axlig bearbetning

Qtech växer och utvecklas och vi söker ständigt nya talanger för morgondagens fortsatta utveckling av företaget. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Nu har du med rätt driv möjligheten att bidra till att vi fortsätter vår fantastiska resa och resultat.

För oss på Qtech är familjekänslan och teamet det viktigaste. Vi vill erbjuda en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare ska känna sig hemma, sedda och uppskattade, det är något vi dagligen arbetar med. Vi vet att det ger de bästa förutsättningarna för alla.

Nu söker vi dig med några års erfarenhet av 5-axlig CNC bearbetning och Cam beredning. Vår verkstadsavdelning växer och är du den som är redo att vara en viktig del av vår utvecklingsresa som vi har framför oss, så tveka inte att söka denna tjänst omgående.

Dina arbetsuppgifter

 • Ritningskontroll och bevakning av körplan.
 • Upprätta/bereda och optimera CNC-program via CAM.
 • Inköp av verktyg för tillverkningsprocessen.
 • Förbereda, ställa och rigga både verktyg och kringutrustning till vår 5-axliga CNC-avdelning som består av Mazak maskin korrekt för att säkerställa högsta kvalitet.
 • Övervaka bearbetningen noggrant och använda mätinstrument för att säkerställa att arbetsresultatet uppfyller specifikationerna.
 • Fortsätta att utveckla avdelningen och även hålla sig uppdaterad om de senaste teknikerna inom 5-axlig CNC-bearbetning.
 • Ansvara för att följa rutinmässigt underhåll av både maskin och verktyg och sin avdelning i helhet.

Då hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet så bör du vara en person som är nyfiken och vill vara med att påverka denna del ständigt i vår vardag.

Profil

Vi söker dig som några år erfarenhet av CNC, 5-axlig bearbetning där det är fördelaktigt om du har en relevant utbildning inom maskinteknik och skärande bearbetning. Du som person måste vara noggrann, flexibel och uppskatta att arbeta som team då ni är flera som samarbetar. 

För tjänsten krävs att du ska ha:

 • Förmåga att skapa och redigera CNC-program för 5-axliga maskiner i CAM miljö.
 • Erfarenhet av olika material och verktyg för bearbetning.
 • Förmåga att välja rätt verktyg för respektive material.
 • Noggrannhet i att utföra mätningar och kvalitetskontroller för att säkerställa att arbetsresultatet uppfyller specifikationerna.
 • Kompetens i att snabbt identifiera och åtgärda problem som uppstår under bearbetningen, som verktygsbrott eller maskinavvikelser.
 • Efterlevnad av säkerhetsföreskrifter och förmåga att upprätthålla en säker arbetsmiljö.
 • Förmåga att noggrant dokumentera arbetsparametrar och processer, inklusive eventuella avvikelser.
 • God samarbetsförmåga.

Det är en stor fördel om du har jobbat i Fusion 360 och affärssystemet Pyramid eller något liknande system. Men självklart ombesörjer vi att du får lära dig denna programvara om så behövs.

Vi erbjuder

Vi på Qtech har ett öppet arbetsklimat där vi respekterar och bryr oss om varandra. Genom att arbeta aktivt med vår gemensamma arbetsmiljö och fokusera på möjligheten till balans mellan arbete och fritid ger vi varje medarbetare förutsättningar för att må bra.

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön
Årlig hälsokontroll och friskvårdsbidrag
Gym på plats
Massage på plats

Möjlighet att ta med din familjevän ”hunden” då vi har hundgård på baksidan.
Roliga aktiviteter under året där vi även har personalklubb på plats.

Ansök nu
Vid intresse, skicka in en ansökan med beskrivning av dig själv och din bakgrund samt ett CV till Glenn Wilander genom att maila: glenn@qtechgroup.se

Vi utvärderar ansökningar löpande då vi kommer vilja tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är dock 2024-01-15

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så tar du kontakt med Glenn Wilander genom att maila glenn@qtechgroup.se, eller ringa 070-911 17 28.

Läs mer om Qtech Group på: www.qtechgroup.se
Qtech kommer inom en snar framtid behöva rekrytera ytterligare och därför även om inte just det här jobbet är rätt för dig så ber vi dig som är intresserad och drivs av att vara med på en tillväxtresa att skicka in spontanansökan till:
https://www.qtechgroup.se/jobb/

Adress
Qtech Group AB
Grand Prixgatan 4
33433 Anderstorp

Categories
Okategoriserad