Blomloppet 2021

Blodomloppet – en del av vårt hållbarhetsarbete

Blodomloppet har arrangerats varje år i Jönköping och i år deltog vi på Qtech – två gånger! Syftet med loppet att lyfta fram vikten av att ge blod, det är ett motionslopp som arrangeras på 18 orter runt om i landet och på distans och är ett viktigt arrangemang och syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Blodomloppet är Sveriges största motionsloppsevangemang med över 105 000 deltagare men även Sveriges största rekrytering för nya blodgivare.

Oavsett form eller funktion kan man delta genom att springa, jogga eller promenera 5 eller 10 kilometer tillsammans med sina arbetskamrater eller vänner eller med någon av de andra 105 000 deltagarna som årligen bidrar.

Vi på Qtech valt att i år stötta blodgivare och samlade därför in pengar till detta ändamål. Tisdagen den 8 juni samlades hela gänget i Hestra för att genomföra detta lopp och samtidigt fick vi en trevlig stund med härliga skratt och lite grillad mat som påfyllning.

För oss på Qtech är det viktigt att bidra, blodomloppet representerar blodgivning, hälsa och gemenskap som är tre vitala delar. Vi vill uppmärksamma blodgivningen och i framtiden fokusera på donationer som en del av vår hållbara verksamhet. Vi är stolta deltagare av Blodomloppet och delar visionen om ett Sverige utan blodbrist.

Läs mer om upplägget för Blodomloppet på distans här eller besök GeBlod för att ta reda på mer om hur man blir blodgivare.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Categories
Okategoriserad